“Iemand die geen visies heeft, zal nooit zijn diepste wensen realiseren of grootste actie ondernemen.”

(Woodrow Wilson)
Dalweg
Doorwerth
 
M
@

06 - 46 393 161
info@bemotion.nl
home > Sabina Brammer


Sabina Ritsema-Brammer

Sabina Brammer staat geregistreerd als foundation-coach bij NOBCO

Klanten over Sabina    Waardevol netwerk    Sabina op BNR-radio

BeMotion heb ik in 2006 opgericht en is uitgegroeid tot een stabiele sparringpartner voor ontwikkelvragen in teams en organisaties. 

Voldoening halen uit mijn werk vind ik erg belangrijk en streef naar een plezierige, eerlijke en inspirerende werkomgeving. Mijn ervaring is, dat als iedereen zich in het team ‘thuis’ voelt en de ruimte krijgt om zijn of haar talent in te zetten, dat dit ten goede komt aan de sfeer en daarmee de prestaties van het team. Dit streef ik na in mijn eigen onderneming én in de teams waarmee ik samenwerk. Vertrouwen, betrokkenheid en gedeelde verantwoordelijkheid zijn voor mij belangrijke factoren om deze combinatie van plezier en flow in het team te krijgen en te houden.  

Co-creatie

Steeds vaker word ik gevraagd voor de combinatie teamcoaching en het ontwikkelen van een blended learning programma voor teamoverstijgend samenwerken. Een prachtige combinatie met een duurzaam resultaat! Om dit resultaat te bereiken werk ik nauw samen met de klant, betrokkenenen en mijn netwerk. Alleen dan werk je aan het beste resultaat, want samen zie je meer en kun je meer!

Dialoog 

De dialoog met elkaar aangaan vind ik een van de sterkste methoden om jezelf en de ander beter te leren kennen. Een dialoog is voor mij niet zomaar een gesprek. Het is een gelijkwaardig gesprek, waarin we van elkaar leren, doordat we beiden open staan voor de wereld van de ander. 

Opleiding

Na de Propedeuse Psychologie, Bachelor Culturele en Maatschappelijke Vorming en Post HBO trainer/coach met hart en ziel®, heb ik mij gespecialiseerd in gedragsverandering en ontwikkeling van mensen én organisaties. Daarvoor verkreeg ik diverse accreditaties, zoals Insights Discovery Practitioner, DNLA-expert, 101-Trans Actionele Analyse coach, Deep Democracy coach en NOBCO-coach. Ik mix graag vertrouwde en moderne leermethoden, zoals online leren en serious games. Evidence Based werken aan teamontwikkeling en organisatieontwikkeling vind ik erg belangrijk. Daarom volgde ik modules van Loopbaankunde aan de Open Universiteit en ook modules van de Master Leren & Innoveren, Aeres hogeschool. 

 

 


Waardevol netwerk

Ik werkt graag samen met andere specialisten en deskundigen. BeMotion kan daarom het aanbod doen van een grote organisatie, terwijl zij de persoonlijke en specialistische benadering waarborgt. Ik ben zeer trots op deze goede en duurzame samenwerking. Mijn relaties hebben net als BeMotion passie voor hun werk en staan dichtbij de mensen waar het om gaat. 

BeMotion & Co
BeMotion & Co bestaat uit zelfstandige Insights Discovery Practitioners en organisatieadvieseurs, ieder met een eigen specialisme. De partners werken volledig volgens de principes van Het Nieuwe Werken; samenwerken op basis van vertrouwen, plaatsonafhankelijk werken, project en netwerkgeorienteerd, zelforganiserende teams en vooral veel passie voor het vak. Ik werk onder ander samen met:

Koen Crouwel, Ellen de Jong, Rosemarie Bertnes, Henry Smit, Joel Mooij. 

The CoCreators

Een groeiende groep professionals op het gebied van innovatie, organisatie ontwikkeling en talentmanagement, die elkaar op cocreatieve wijze inspireren en met elkaar samenwerken. Zij bouwen aan een innovatief en sociaal Nederland! Binnenkort meer nieuws over The CoCreators!

Ik werk onder andere samen met: Corry Ehelen van Co-Creatie-Wiel  en Stefanie Jansen van The Cocreators

 

 

gerdaGerda Dekker - Specialist Equipemanagement

Zij laat deelnemers met passie en humor ervaren wat een paard ons kan leren op het gebied van natuurlijk leiderschap en non-verbale communicatie. In IntermediairPW is een boeiend artikel over haar workshop verschenen! Leren leiden met paarden.

 

 

 

Desiree Zuidam

Desiree Zuidam - JustZeb Vergaderen in stijl

Locatiespecialist en organisatietalent. Doet waar ze goed in is, doet wat ze leuk vindt en verandert wat beter kan. Specialist in het vinden van de juiste locatie voor uw training of vergadering. Levert maatwerk en denkt aan al die kleine dingen die net het verschil maken.

Terug naar boven

 

 Klanten over Sabina

"Ik heb Sabina leren kennen als een inspirerend teamcoach. Op een rustige en aangename manier is zij erin geslaagd om van ons als individuen een goedlopend team te maken. Zij was goed voorbereid op onze trainingen en nam ruim de tijd om aan onderwerpen die boven tafel kwamen aandacht te schenken. Ook gaf zij ons prima handvatten mee om in de toekomst mee aan slag te gaan." Femke, Teamcoördinator Gemeente Leiderdorp  

"Sabina heeft mij erg goed geholpen. Door haar gestructureerde aanpak hebben we snel mijn vragen helder gekregen en stuk voor stuk behandeld. Door haar coaching heb ik een weloverwogen volgende stap in mijn carriere kunnen zetten. Waarbij zij tevens ontwikkelpunten heeft meegegeven voor de toekomst".
Job, Advocaat.
Doel van de coaching; Carriere en persoonlijk leiderschap, met DNLA-profiel 

"Ik heb Sabina leren kennen als een zeer enthousiaste en inspirerende coach. Op een rustige en open manier weet zij, zonder al teveel gebruik te maken van vakjargon, ieders verbeterpunten haarfijn te benoemen. Hierdoor heeft ons team een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Hierdoor is teamgeest ontstaan, waarbij iedereen elkaar durft aan te spreken!" Richard, Business Unit Manager, Engineering  

"Sabina gaf les aan de groep met wie ik de opleiding Secretary Master volgde. In een korte tijd had zij door hoe de dynamiek in de groep was en speelde daar goed op in. Haar kennis en inzicht hebben mij absoluut verder geholpen. Wat mij raakte in haar, was het persoonlijke contact wat ze in korte tijd op wist te bouwen met iederen in de groep. Een compliment, een verhaal terugpakken naar de eigenaar, een grapje. Oprecht, eerlijk, maar duidelijk met veel inzicht en kennis. Een vakvrouw!"
Leone, Management Assistent en Internal communication

"Sabina traint met regelmaat voor ons instituut. Haar beoordelingen zijn keer op keer erg hoog. Ze wordt door deelnemers die haar training volgen omschreven als inspirerend, praktisch, energiek en competent. Verder is ze flexibel en heeft ze veel ideeën om de cursussen keer op keer nog beter te maken."
Sabine Slagter, Sr. manager opleidingen Secretary Management Instituut

“Sabina heeft veel kennis en kan iets rustig overbrengen. Ze geeft een gevoel van vertrouwen. Ik heb het vermoeden dat ze op veel niveaus kan levelen. Heel betrokken, ik had een veilig gevoel bij de coachsessies en kon veel aan haar kwijt en zij wist ook de juiste methoden aan te reiken."
Teamleider advocatenkantoor

“Sabina is a very enthusiastic trainer who brings a lot of energy into the room. With her sportsbackground she knows how to integrate learnings on a intellectual and physical level. Good at giving direction and motivating others. Eager to learn and experiment.”
Judith van Eersel, opleidingscoördinator KB&K

“Twee keer heb ik een training mogen meemaken van Sabina. De eerste keer was een incompany training voor de secretariaten van Kentalis en de tweede keer verzorgde ze een groot deel van de bijeenkomsten voor de jaaropleiding van SMI "Secretary Master". Beide keren heb ik enorm veel geleerd van Sabina en heeft ze mij doen groeien in mijn ontwikkeling. Vooral haar manier om mensen te motiveren en te confronteren vond ik zeer professioneel. Het plezier dat ze uitstraalt en de deskundigheid die ze bezit maakten voor mij beide opleidingen tot een persoonlijk succes. Sabina, ik hoop je nog regelmatig tegen te komen!”
Top qualities: Great Results, Personable, Creative
Helma Poot, Directie secretaresse


"Sabina heeft een vertrouwelijke uitstraling. Door haar analytische en observerende houding draagt zij haar deskundigheid uit. Zij geeft opvallende inzichten op het aangeleverde materiaal. Hierdoor weet zij je diep te raken. Zij weet feilloos de kernelementen uit het geheel samen te vatten."
Brabara, Politicoloog

Lees ook hoe de Nederlandse Postcodeloterij te Amsterdam de workshop Insights Discovery heeft ervaren; Artikel uit de 'Binnenkans'.

Terug naar boven