Het combineren van thuiswerken, op kantoor en onderweg

Slim gebruik maken van de mogelijkheden

Hybride werken verwijst naar de flexibele combinatie van thuiswerken, werken op kantoor en onderweg zijn. Dit model biedt professionals de vrijheid om hun werkplek en -tijd zelf te bepalen, wat steeds belangrijker wordt in de moderne werkomgeving.

Samenstelling van teams

Bij hybride werken zijn er verschillende teamstructuren. Een communicatieteam of het team financiën heeft andere eisen aan succesvolle samenwerking dan een projectteam dat bestaat uit leden van verschillende organisaties. Ondanks deze verschillen, hebben alle teams één overeenkomst, namelijk de groeiende wens om een balans te vinden tussen thuis- en locatie gebonden werk.

Flexibiliteit in Werkplek en Tijd

Plaats- en tijdonafhankelijk werken is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Het is essentieel om de verhouding tussen thuis en op kantoor zelf te kunnen indelen, rekening houdend met teamdynamiek en de specifieke werkzaamheden.

Onze BeMotion coaches staan klaar om te helpen bij het afstemmen van belangen, wensen en behoeften rondom hybride werken. Zij bieden ondersteuning bij het optimaliseren van samenwerking in een hybride omgeving.

Contact opnemen